На сайте с 23.07.2012 Репутация: 259
Сообщений 2359 Пол: Мужской(21)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: Dreadnought
27 июл 2018 в 20:23
Мав справу з БатонЫЧ . Як покупець показав себе з хорошої сторони, якби ж всі такими були)) Також купував аморт у mykhalenko, відповідальний продавець, іде на діалог та відповідає за заявлений стан. Ну і Vova hevy , як завжди, радує швидкістю і якістю))
На сайте с 29.03.2013 Репутация: 94
Сообщений 947 Пол: Мужской(29)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Самовар
1 авг 2018 в 00:16
У цьому місяці купляв домейн наложкою у МММ - вилка приїхала добре запакована, працює. Далі по предоплаті у raidonкільце на шток вилки, другий раз уже у Shandraрукавиці і перехідник, у Шуня™ колодки ііще дрібниць, у VetaLGlory зірку - всі відправляли оперативно, товар опису відповідає
На сайте с 07.07.2018 Репутация: 0
Сообщений 1 Пол: Мужской(38)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Nukeproof Mega 275 Comp (2018)
1 авг 2018 в 23:45
Хочу поблагодорить alex_zp_uaСсылка . Он помог купить и переслать из Польшы в Украину велосипед. За что большое спасибо, а так же Большое Спасибо samarrrsky очень помог советами. Так же помог советами кому обратиться в покупке байка.
На сайте с 16.07.2017 Репутация: 63
Сообщений 210 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: norco 125
10 авг 2018 в 19:10
Купив у samarrrsky каретку saint, по повній передоплаті. Швидкість відправки просто вражає, упаковка супер, ціна також. Всім рекомендую. Купляв у VortexVV покрихи schwalbe table top, а ще раніше винос hussefelt по повній передоплаті. Швидка відправка і профеійний підхід. Всім рекомендую.
Тільки очима твоїми будеш дивитися і помсту над беззаконними бачити.
Бо ти сказав : Господь - надія моя, і Всевишнього ти обрав за оборонця собі. ( Пс.90)
22 авг 2018 в 21:20
Купував зірку на 12Т у mrBurunduk по повній передоплаті, вислав на дві години швидше ніж я закинув йому гоші. Рекомендую до співпраці.
Бо ти сказав : Господь - надія моя, і Всевишнього ти обрав за оборонця собі. ( Пс.90)
На сайте с 05.02.2017 Репутация: 1
Сообщений 1 Пол: Мужской(35)
Стиль: MTB:Freeride
25 авг 2018 в 16:12
Покупал у Cho задную перекидку. Отправил оперативно, через 15 минут после оплаты. Cho, как ответственный продавец, чтоб не было вопросов дополнительно отправил фото задней перекидки в разных ракурсах. Товар пришел очень аккуратно упакованый и полностью соответствует описанию. Всем рекомендую очень ответсвенный продавец
На сайте с 16.10.2013 Репутация: 4
Сообщений 4 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Commenсal Ramones AL1
4 сен 2018 в 23:41
Покупал у Иван12345 верх с ногами для вилки, после оплаты на почте отписал о найденом дефекте, после чего Иван12345 сам предложил вернуть часть стоимости, чего я даже не ожидал. Рекомендую, как честного продавца.
14 сен 2018 в 23:51
Взяв вилку rock shox argyle y Toy machine, вилка повністю відповідала опису в оголошенні. Заздалегідь узгодили шляхи вирішення спірних ситуацій, як би виявились непомічені ним косяки. Проте до цього діло не дійшло, бо вилка не мала якихось прихованих сюрпризів. Дуже відповідальний продавець, рекомендую до співпраці, тим більше що це в нього не разова продажа, так як він вилками торгує постійно. Дуже часто купівля Б/У вилки, це купівля "кота в мішку", проте, не в цього продавця.